BLACK FRIDAY ACTIES

Nu bij aankoop van een durlet Dayton relax krijg je het elektrisch comfort cadeau.

De elektrische gemotoriseerde versie van het model Dayton wordt tijdelijk aangeboden aan de prijs van de mechanische versie. Dit tijdelijke voordeel wordt toegekend voor
alle bekledingsmaterialen in alle prijscategorieën. Je hebt keuze tussen 4 verschillende hoogteversies en 3 verschillende zitdieptes om jouw ideale ergonomie te vinden.

Samen met de verstelbare hoofdsteun die zoals bij al onze relaxfauteuils steeds ingebouwd is, zorgt dit voor een ongelooflijk gebruikscomfort.

Droom je van beter slapen? Dan is nu hét moment om in je nachtrust te investeren. Tijdens de Black Weeks van 13 tot 27 november profiteer je van exclusieve voordelen op alle Auping-producten waaronder bedden, boxsprings, bedbodems, matrassen en bedtextiel.

Ontdek in de winkel een selectie dekbedovertrekken met een korting van -50%. geldig van 20/11 t.e.m. 25/11.

Bij aankoop van 1 silvana support hoofdkussen ontvangt u een prachtige Rituals diffuser. Actie geldig zolang de voorraad strekt.

Meer voor minder, altijd fijn toch? Bestel nu een veerkrachtige Adagio-matras en krijg de tweede voor de helft van de prijs. De Adagio-matras met ventilerende latex perfo-comfortlaag zorgt voor optimale ventilatie en heerlijk ligcomfort. Goed voor je lichaam. Goed voor je nachtrust. En goed voor je portemonnee. Waarop wacht je nog?
Aanbod onder voorwaarden.

Met een betere nachtrust haal je meer uit je dag. Op Auping Inizio val je als een blok in slaap. Dankzij de open structuur van de latex in de comfortlaag geniet je van perfecte ondersteuning en ventilatie. En met een zacht, medium of hard liggevoel – wat jij verkiest. Het mooiste nieuws? Je krijgt de tweede matras voor de helft van de prijs! Zeg ja tegen beter slapen voor minder geld.
Aanbod onder voorwaarden.

btt