Passe – Partout

Passe-Partout is een Belgische meubelontwerper en fabrikant.

Onze collectie is ontworpen door de top van Belgische en Nederlandse ontwerpers.

Elk model, elk detail, tot de laatste schroef, vulling of stoffering is handgemaakt en samengesteld in onze Europese productie faciliteiten.

Passe-Partout wil door hoge kwaliteit een onmiskenbare fabrikant zijn in de meubelsector.

Door middel van onze passie in de branche willen we blijven groeien. Door het brengen van superieure kwaliteit kan Passe-Partout een unieke meerwaarde leveren. Dit staat ons toe relaties op te bouwen die voor zowel Passe-Partout als onze klanten voordelig zijn.

Passe-Partout wil zich positioneren als marktleider in de Benelux die streeft naar hoge kwaliteit en gedreven is door zijn passie in de branche.

We zoeken altijd naar nieuwe ontwikkelingen en trends in de sector om de klant te kunnen leveren wat hij/zij wenst. Dit doen we door duurzame relaties op te bouwen met de klant en samen met onze stakeholders te groeien. Dit alles met oog op kwaliteit, service, uniciteit en passie.

Maes boons, interieur maatwerk, inbouwkasten op maat, interieur, kast op maat, passe, partout, luigi, zeteltje, sofa, stoelen, tafels, , maes-boons, kruibeke, temse, beveren, haasdonk, zwijdrecht, rupelmonde, bazel, oost- vlaanderen, waasland, nieuwkerken, zwijndrecht, burcht,
btt