• toonzaal maes, boons, bazel, interieur, maatwerk, kruibeke, temse, beveren, haasdonk, zwijdrecht, rupelmonde, bazel, oost- vlaanderen, waasland, nieuwkerken, zwijndrecht, burcht, antwerpen, treku, kabi, lauki, zu, aise, aura, lore, lau, kai, kabi, dressoirs, tafels, salontafel, rond, poten, hangend, nissen, schuifpanelen, rek, noten, eik, lak, mat zwart, tv meubel, eettafel, bijzettafel, modulair, zelf samen te stellen, vintage, spaans, Maes boons, interieur maatwerk, inbouwkasten op maat, interieur, kast op maat,

TREKU

TREKU heeft een breed scala aan specifieke producten beschikbaar in een uitgebreid assortiment naar afwerkingen toe maar ook deuren, handgrepen, stofferingen en materialen. In dit assortiment kan u zowel dressoirs, eettafels, boekenkasten, tv meubels als accessoires terug vinden. Dit allemaal met een tijdloos karakter.

Aura: de aura collectie is een collectie die ontworpen is voor dressoirs en meubels voor in de woon- en eetkamers. De ontwerpers haalde hun inspiratie in het verleden en in de Scandinavische landen. Deze collectie kan je zelf samenstellen naar jouw wensen en noden.  Door de houten en metalen poten die speciaal ontworpen zijn voor deze collectie,  geeft dit een retro maar tegelijkertijd ook een tijdloze look. Hier in kunnen afwerkingen gekozen worden in eik en walnoot in combinatie met lak.

Kabi: een set van twee tafeltjes die perfect met elkaar gecombineerd kunnen worden.  De tafeltjes kunnen geplaatst worden in verschillende ruimtes en zowel als salontafel, nachtkastjes of sofa tafel gebruikt worden. De metalen poten zijn afgewerkt in grafiet. De bladen, die een afgeschuinde rand hebben, kunnen afgewerkt worden in noten, eiken of in een lak kleur.

Kai: een collectie in samenwerking met de prestigieuze Franse ontwerper Jean Louis Iratzoki.  Samen met Treku hebben ze een systeem ontwikkeld dat wordt gekenmerkt door een harmonieuze mix van massief hout en verschillende materialen zoals gekleurde lak, vilt en zelfs marmer. Door deze vele combinatie mogelijkheden  is bijna elk meubel uniek, van open naar meer functionaliteit, en van  kleurrijk naar meer sober en terughoudend.

Lau: een dynamisch, tijdloos en elegant horizontaal ontwerp. Deze kan aangepast worden naar elke wens en behoefte van de klant. Er kunnen schuifdeuren, achterpanelen en tussentijdse planken met verschillende kleuren en materialen gebruikt worden, waardoor het ontwerp een gevoel van beweging, dynamiek en verandering krijgt. De horizontale lijnen van het ontwerp, verkregen door het gebruik van verschillende diktes in de horizontale en verticale elementen, geven de stukken een discreet gevoel terwijl ze tegelijkertijd een unieke persoonlijkheid vestigen.

Lauki: deze collectie bestaat uit meerdere dozen die samengevoegd kunnen worden, dit op de grond of opgehangen aan de muur. Deze kastjes zijn te verkrijgen in een breed scala van verschillende afmetingen, afwerkingen en functies ( laden, deuren, open modulen, enz.) hierdoor kan er een gepaste oplossing gevonden worden voor elke ruimte

Lore: dit betekent ‘bloem’ in het Baskisch. Is een uniek salontafel dat bestaat uit één, twee of drie bladen, deze zijn zo gerangschikt dat ze de bloemblaadjes van een  bloem nabootsen.  Bloemen komen in grote verscheidenheid aan kleurcombinatie en zo is de kleurcombinatie bij deze tafeltjes ook enorm.

Aise: een tafelsysteem dat zich kenmerkt door zijn gewichtloosheid, visueel effect en solide constructie. Een belangrijk kenmerk van het ontwerp is de dikte van de bovenkant, die amper een halve centimeter lijkt te bereiken. De poten en het frame kunnen gemaakt zijn van metaal  of hout.  Aise tafelbladen kunnen worden gelakt, hout of fenix, met de vele combinaties van vormen en materialen kunt u een tafel  voor elk type persoon.

website: www.treku.es

toonzaal maes, boons, bazel, interieur, maatwerk, kruibeke, temse, beveren, haasdonk, zwijdrecht, rupelmonde, bazel, oost- vlaanderen, waasland, nieuwkerken, zwijndrecht, burcht, antwerpen, treku, kabi, lauki, zu, aise, aura, lore, lau, kai, kabi, dressoirs, tafels, salontafel, rond, poten, hangend, nissen, schuifpanelen, rek, noten, eik, lak, mat zwart, tv meubel, eettafel, bijzettafel, modulair, zelf samen te stellen, vintage, spaans, Maes boons, interieur maatwerk, inbouwkasten op maat, interieur, kast op maat,
btt