Maes-Boons, interieur, loodverwerkingszaak, familiebedrijf, toonzaalmodellen, karat, lago, calia italia, auping, leolux, passe partout, durlet, koinor, maes, boons, bazel, interieur, maatwerk, kruibeke, temse, beveren, haasdonk, zwijdrecht, rupelmonde, bazel, oost- vlaanderen, waasland, nieuwkerken, zwijndrecht, burcht, antwerpen, Maes boons, interieur maatwerk, inbouwkasten op maat, interieur, kast op maat,

Ondernemen in familieverband – Unizo

By admin-tetragon

Posted in

Maes-Boons, een interieur- en loodverwerkingszaak in één, is een familiebedrijf in de reinste zin van het woord. Eva Maes, de huidige zaakvoerster, nam het bedrijf over van haar vader, die het samen met zijn broer runde en de zaak op zijn beurt had overgenomen van zijn ouders die Maes-Boons in 1920 uit de grond stampten.

Eva’s dochter Ellen, maar ook de kinderen van haar jongere broer Adolf hebben het ondernemersbloed van hun voorouders geërfd. “Mijn oudste broer Jozef zorgde voornamelijk voor de loodverwerking, Adolf doet de leveringen, mijn zus Mimi staat in voor de boekhouding en de winkel en ik ben verantwoordelijk voor het interieurgedeelte”, vertelt Eva Maes. ” Dan hebben we nog 15 gemotiveerde en even onmisbare werknemers met ook elk een eigen taak, die intussen bijna echt deel uitmaken van onze grote familie. Sommigen daarvan werken hier al heel lang, iemand zelfs meer dan 30 jaar en diens zoon zit nu ook mee in het bedrijf. Dat bewijst hoe sterk we aan elkaar hangen en hoe belangrijk onze werknemers voor ons zijn.”

bron: www.unizo.be

Share this story

Comments are closed.
btt